ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Blog Archive

Από το Blogger.
Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

postheadericon 12χρονος έπεσε νεκρός από το χέρι του…



Aπό ποιον βρήκε τραγικό θάνατο ένα 12χρονο αγόρι; Ποιος πέρασε τον 12χρονο εισβολέα του σπιτιού με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει;
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 12χρονο αγόρι, αφού έπεσε νεκρό από το χέρι του 16χρονου αδερφού του, καθώς εκείνος τον πέρασε για εισβολέα του σπιτιού τους!

Σύμφωνα και με τις αστυνομικές Αρχές της Φλόριντα, όλα έγιναν λόγω του λάθος εκτίμησης του εφήβου, αφού σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον μικρό του αδερφό, στο στήθος, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 12χρονο.«Άκουσε κάποιον θόρυβο μέσα στο σπίτι.

Φώναξε το όνομα του αδερφού του, εκείνος δεν απάντησε και ο 16χρονος θεώρησε σωστό να πάρει το όπλο στα χέρια του. Οι γονείς του έλειπαν από το σπίτι. Καθώς περπατούσε στο χώρο, κρατώντας το όπλο, ο μικρός τον ξάφνιασε και χωρίς να το θέλει τον πυροβόλησε» δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας.

Ο αδερφός του 12χρονου, αμέσως μόλις συνειδητοποίησε το τραγικό λάθος που είχε κάνει, κάλεσε ασθενοφόρο και την αστυνομία. Παρά το γεγονός πως το μικρό αγόρι μεταφέρθηκε το συντομότερο δυνατό στο κοντινό νοσοκομείο, αλλά εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, λίγες ώρες αργότερα. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 16χρονος δεν θα έρθει αντιμέτωπος με κατηγορίες, ενώ τονίζουν πως το όπλο ήταν δηλωμένο και νόμιμο.




Πηγή: fimes

Δημοφιλείς αναρτήσεις