ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Blog Archive

Από το Blogger.
Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

postheadericon Στη δημοσιότητα στοιχεία για επαφές των Μάγιας με εξωγήινους!

Γράφει ο ανεξήγητος....


Σε ένα περσινό συνέδριο, του οποίου το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα σε ορισμένες ιστοσελίδες στις 15 του Δεκέμβρη 2011, έχει πλέον απομακρυνθεί από το YouTube. Σε αυτό το βίντεο ο Δρ Νασίμ Haramein κάνει μια παρουσίαση κάποιων αντικειμένων φτιαγμένων από τους Μάγια, τα οποία κρύβονταν μέχρι σήμερα από τη μεξικανική κυβέρνηση.

Τώρα η μεξικάνικη κυβέρνηση έχει αφήσει να διαρρεύσουν κάποιες πληροφορίες που αφορούν την ανθρωπότητα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα γεγονότα που περιγράφονται στα εν λόγω αντικείμενα, θα μπορούσε να είναι ένα γεγονός του παρελθόντος, ή μπορεί να είναι ένα γεγονός που θα συμβεί ξανά. Οι πληροφορίες υπήρχαν και φυλάσσονταν για 80 χρόνια.Ελπίζεται ότι τα αντικείμενα αυτά των Μάγια θα μπορέσουν να μελετηθούν και να αποτρέψουν μελλοντικές καταστροφές. Τα αντικείμενα αυτά που κρύβονται από την κυβέρνηση του Μεξικού, περιέχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με την επαφή με εξωγήινους από τους Μάγια.





Πριν από την δημοσιοποίηση των ευρημάτων,ο Ραούλ Τζούλια-Levy, παραγωγός ενός ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει, με τίτλο "Αποκαλύψεις των Μάγια το 2012 και πέρα», σχολίασε: "Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικές για την ανθρωπότητα, όχι μόνο στο Μεξικό. Και δεδομένου ότι η πληροφορίες αυτές έχουν χαρακτηριστεί εμπιστευτικές και προστατεύονται για 80 χρόνια, είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα γεγονότα που έρχονται και τις συνέπειες για όλους μας "

Όταν ρωτήθηκε εάν οι πληροφορίες αφορούν εξωγήινους,ή περιέχουν μυστικιστικά στοιχεία ή την ημέρα της κρίσης, η δήλωση ήταν: "Δεν επιτρέπεται να μιλήσω γι 'αυτό. Όλα θα κυκλοφορήσουν του χρόνου, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω για την επαφή με εξωγήινους ή καταστροφές το 2012.Μπορώ μόνο να πω ότι η μεξικανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να πει στην ανθρωπότητα πράγματα που είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να γνωρίζουμε, τον τρόπο που ζούμε και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τον πλανήτη. "Εδώ είναι δύο φωτογραφίες από τα ευρήματα, που δείχνουν αντικείμενα που σχετίζονται με το διαστημικό σκάφος, και ακόμη και έναν αστροναύτη:


Τώρα, μπορούμε μόνο να περιμένουμε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ την και την βασιμότητα των υποστηριζομένων από τη μεξικανική κυβέρνηση. Αν αυτά ισχύουν πρέπει πραγματικά να έχουν μεγάλο αντίκτυπο για όσους μπορούν να καταλάβουν τις συνέπειες αυτών των αποκαλύψεων.



Δημοφιλείς αναρτήσεις