ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Blog Archive

Από το Blogger.
Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

postheadericon Σκωτσέζικο ντους για εκατοντάδες καταθέτες στην Πάτρα



Ποια είναι η νέα εμπλοκή στις τράπεζες στην Πάτρα που δημιουργεί ένα κλίμα ανασφάλειας για τους Πατρινούς καταθέτες;

Η αγωνία για εκατοντάδες καταθέτες από την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα στα καταστήματα των Τραπεζών Κύπρου , Λαϊκής και Ελληνικής, δεν έχει τέλος μετά τη νέα εμπλοκή που σημειώθηκε στο πέρασμα των χαρτοφυλακίων τους στην τράπεζα Πειραιώς.

Η νέα διελκυστίνδα ξαναφέρνει με την πλάτη στον τοίχο καταθέτες από τον επιχειρηματικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και φυσικά πρόσωπα που έχουν καταθέσει σε αυτά τα υποκαταστήματα οικονομίες μιας ζωής, καθώς ο εφιάλτης της απώλειας των χρημάτων τους – στην καλύτερη περίπτωση το κούρεμά τους – επιστρέφει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, το 90% των μελών της Κυπριακής Κοινότητας στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή είχαν λογαριασμούς και δοσοληψίες με τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα των κυπριακών συμφερόντων τραπεζών, αλλά και μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας γενικότερα.

Όσο περνούν οι ημέρες έρχονται στο προσκήνιο και άλλα ονόματα γνωστών πατρινών από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και την επιστημονική κοινότητα, οι οποίοι βρίσκονται με τα χρήματα τους εγκλωβισμένα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση γνωστού καρδιολόγου της Πάτρας, ο οποίος υπηρετεί σε δημόσιο νοσοκομείου που φέρεται να έχει εγκλωβισμένα ποσά ύψους 2 εκ ευρώ καθώς και ανώτερου στελέχους μέχρι πρότινος δημόσιας υπηρεσίας που συνταξιοδοτήθηκε και κατέθεσε όλα του τα χρήματα (250 χιλ. ευρώ) σε λογαριασμό υποκαταστήματος τράπεζας κυπριακών συμφερόντων.




Πηγή: fimes

Δημοφιλείς αναρτήσεις